Ontvang voor elke administratie de facturen van:

1. Portals
  2. PeppolĀ
  3. Slimme inbox

Stel eerst in waar we de facturen naartoe kunnen sturen. Dit doe je onder: Boekhoudingen > Instellen:

Portals
Bij het aanmaken van de administratie is een uitnodiging gestuurd naar de gebruiker van de administratie. Deze kan zelf de koppelingen aanmaken met de leveranciers.

Peppol
Klik op Instellen bij Facturen ontvangen via Peppol:

Klik op maak een nieuwe ontvanger aan. Vul de naam in van het bedrijf en de gegevens worden er automatisch bij ingevuld. Zelf moet je nog het IBAN nummer, en BTW nummer toevoegen en klik op "Opslaan en validatie aanvragen"

Slimme inbox
Klik op Instellen bij Facturen ontvangen via email.
Je vindt hier het Storecove e-mailadres waar je de facturen naartoe kan sturen. UBL wordt automatisch door gestuurd naar je boekhouding. Wil je ook PDF's laten scannen&herkennen? Stuur deze dan door naar Go2UBL. De facturen worden dan als UBL teruggestuurd naar Storecove en verder verwerkt. (Je hebt door deze dienst een abonnement bij Go2UBL nodig)

10 jaar archief
De facturen bewaren we 10 jaar. Zo heb je altijd per administratie een archief van alle facturen.