We kunnen een Excel lijst inlezen om eenvoudig meerdere administraties toe te voegen. Dit scheelt veel tijd en alle administraties kunnen direct gebruikt worden. Als je de gegevens invult die nodig zijn voor Peppol krijg je ook bij elke administratie een Peppol ID. Hiermee kun je gratis verzenden en ontvangen.

Vul de lijst in en stuur deze naar helpdesk@storecove.nl Wij zorgen en dan voor dat deze toegevoegd worden.